Panairi i Punës 2017 “Ejani, takoni punëdhënësin tuaj potencial”

Fotografi gjatë Panairit të Punës 2017
“Ejani, takoni punëdhënësin tuaj potencial”

Ne jemi gjithmonë në kërkim të personave profesional për t’iu bashkangjitur kompanive të grupit Al Trade Holding.
Për t’u bërë pjesë kompanisë Al Trade Holding, dërgoni CV-në hr@altradeholding.eu

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë