Vendi i lirë pune – Recepsioniste

Pozita: Recepsioniste Kompania: Al Trade Holding L.L.C Raporton: Udhëheqësit Lokacioni primar i punës: Zyre të Kompanisë – Veternik, Prishtinë   […]

Read more

Vend i lirë pune – Teknik laboratori

Detyrat dhe përgjegjësitë: Përshkruan pasqyrat e verifikimit të parametrave në presë; Përshkruan pasqyrat e analizave të lëndës së parë në […]

Read more

Projektet

Construction of the facility MASHT phase III

Place: Pristina Construction of the facility MASHT phase III Name of the contracting authority: Ministry of Education, Science and Technology […]

Renovation of the façade and sub-roof of the administrative building KOSTT sh.a

Place: Pristina Name of the contracting authority: KOSTT sh.a. The total value of the project: 1,957,464.18 € Number of staff […]

Academy of Sciences and Arts of Kosovo

Name of the contracting authority: Ministry of Public Administration The total value of the project: 5,997,272.40 € Number of staff […]

Construction of Correctional Center

Place: Hajvali-Pristina Name of the contracting authority: Ministry of Public Administration The total value of the project: 6,339,831.14 € with […]

Building of high security prison

Place: Podujevo Name of the contracting authority: This institution was built from EU donations UNOPS- United Nations Office for Project […]

Construction of primary school in Klinë e Epërme

Place: Klinë e Epërme / Skenderaj Name of the contracting authority: Ministry of Education, Science and Technology MASHT The total […]

It is currently one of the leading construction and trade company of construction materials known for its high quality professional services

Certifikatat