Vend i lirë pune – Bartës i profilit “Instalues dhe Servisues i Teknologjisë Informative dhe Komunikimit”

Pozita Bartës i profilit “Instalues dhe Servisues i Teknologjisë Informative dhe Komunikimit” Kompania Bau Academy Sh.p.k Raporton Drejtorit Menaxhues Lokacioni […]

Lexo më shumë

Vend i lirë pune – Asistente Administrative

Pozita Asistente Administrative Shkolla Bau Academy  Raporton Drejtorit Menaxhues Lokacioni primar i punës Veternik, Prishtinë   Detyrat dhe përgjegjësitë Përgatit […]

Lexo më shumë

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë