Bau mik i Tokës

Dita e Tokës është një ngjarje vjetore, ku, nëpërmjet ngjarjeve të ndryshme në mbarë botën, demonstrohet mbështetja për ruajtjen e […]

Lexo më shumë

Vend i lire pune – Analist/e blerjeve

Pozita: Analist/e Blerjeve Kompania: Bau Market sh.p.k. Raporton: Menaxherit të Furnizimeve Lokacioni primar i punës: Në zyrat e Bau Market […]

Lexo më shumë

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë

Brendet