Pozita: Kontroller i llogarive dhe thesarit Kompania: IMN “ BAU BLOCK” SH.P.K. Raporton: Drejtorit Menaxhues dhe Drejtorit Financiar Lokacioni primar […]

Lexo më shumë

Panairi i Punës 2017 “Ejani, takoni punëdhënësin tuaj potencial”

Fotografi gjatë Panairit të Punës 2017 “Ejani, takoni punëdhënësin tuaj potencial” Ne jemi gjithmonë në kërkim të personave profesional për […]

Lexo më shumë

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë

Certifikatat