Rihapja Veternik

Me datë 7 qershor në ora 17:00, festojmë rihapjen e pikës shitëse në Vetërnik, Prishtinë. Me këtë rast do të ketë edhe zbritje në shumë produkte, vetëm deri me datë 9 qershor.

Bau me Banesë

Hyr në lojë për njërën nga tri banesat që dhurohen këtë vit! Anëtarësohu në kartelën e zbritjes Bau Card dhe hyr në lojë për çdo blerje në vlerë prej 20 Euro.

Qendresa Resort

Villa në shitje
Brezovicë

Banesa në shitje

Veranda F2 - Skenderaj
Veranda Q3 - Drenas
Veranda B2 - Drenas

Lajmet

Publikimet

Kompanitë tona

Al Trade Holding

-Ndërtimtari e lartë
-Ndërtimtari e ulët
-Bazat për prodhimin e betonit

Bau Market

-Rrjeti i qendrave tregtare për shitjen e materialeve ndërtimore

Bau Academy

Shkolla e Mesme e Lartë Profesionale me partneritet Gjermano-Kosovar

Polar Light

-Fabrika për prodhimin e ndriçimit LED

Bau Block

Fabrika për prodhimin e produkteve nga argjila

Bau Mineral

-Baza për përpunimin e të gjitha fraksioneve të zhavorrit
-Baza për prodhimin e betonit
-Baza për prodhimin e asfaltit

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë