Giter Bllok B-5

Giter Bllok B-5

Përdorimi: Për murosje e mureve të brendshme dhe të jashtme
Dimensionet: 190x250x190 mm
Pesha: 6,800 gr
Fortësia ne shtypje: 14.8 N/mm²
Thithshmëria mesatare e ujit: 11 %
Koeficienti i përcjellshmërisë termike: λ (W/mK) 0.33
Copë për 1 m2 të murit  (250 mm gjerësia e murit): 25 copë
Copë për 1m3:   110 copë
Copë për paletë/pesha e paletës: 160 copë/1088 kg
Prodhimi: IMN BAU BLOCK sh.p.k.