Termo Bllok TB-5

Termo Bllok TB-5

Përdorimi: për murosje e mureve të brendshme dhe të jashtme
Dimensionet:  190x250x190 mm
Pesha: 6,100 gr
Fortësia në shtypje: 14.8 N/mm²
Thithshmëria mesatare e ujit: 11 %
Koeficienti i përcjellshmërisë termike: λ (W/mK) 0.33
Copë për  1 m2 te murit (250mm gjerësia e murit): 25 copë
Copë për 1m3:   110 copë
Copë për paletë/pesha e paletës: 160 copë/976 kg
Prodhimi: IMN BAU BLOCK sh.p.k.