Aktivitet sensibilizues: Dhuro gjak, shpëto një jetë.

Aktivitet sensibilizues: Dhuro gjak, shpëto një jetë.


Të dhurosh gjak do të thotë të japësh shpresë, të shpëtosh jetë!

Aktiviteti do te organizohet në objektet e kompanive si në vijim:

* E Mërkure 17.05.2017 Bau Market / Fushë Kosovë
* E Enjte 18.05.2017 Bau Market / Prishtinë, Veternik
* E Premte 19.05.2017 Al Trade Center / Drenas

 

Dhurimi i gjakut është një akt i thjeshtë personal, i pa dhimbshëm, por me vlera të mëdha humane dhe civile.

Bëhuni edhe ju pjesë e këtij gjesti human.

It is currently one of the leading construction and trade company of construction materials known for its high quality professional services