Darka e fundvitit në Al Trade Holding

Darka e fundvitit në Al Trade Holding

Falënderojmë gjithë stafin për kontributin e tyre dhe punën e palodhshme gjatë vitit që po lëmë pas.
Urojmë një vit të ri të suksesshëm dhe me plotë të mira!

Gëzuar!

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë