Black Friday në Bau Market

Duke ndjekur trendin “Black Friday”, këtë të premte, të shtunë dhe të dielë, për të gjithë konsumatorët tanë ofrojmë zbritje në artikuj të ndryshëm nga disa sektorë, deri në 60%.

Bau gati për dimër duke blerë ngrohëse për shtëpi ose zingjirë për veturë, thithëse elektrike për hi me super çmim prej 29.90€, ose vegla pune, e produkte ndriçimi me zbritje deri në 60%

Këto dhe shumë produkte të tjera vetëm në Bau Market.

Shfleto ofertën e plotë, në linkun https://goo.gl/xVdP1S

Gjithashtu shfrytëzojeni rastin të hyni në lojë për banesën e tretë që do të dhurohet nga Bau Market. Anëtarësohuni në kartelën e zbritjeve Bau Card për të hyrë në lojë.

Ju mirëpresim!

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë