Bau Market me aksion vjeshte

Si çdo muaj, edhe kësaj here Bau Market ka përgaditur ofertë të veçantë për të gjithë. Duke qenë ndër të paktat kompani në vend që ofron të gjitha në një vend, në këtë ofertë do të gjeni produktet nga të gjitha kategoritë, për shtëpinë dhe punën tuaj. Pastroni oborrin tuaj më fryrëse / thithëse për gjethe me çmim prej 41 euro, dhe përgatituni për dimër me sharrën motorrike që kushton vetëm 114 euro.

Shfleto ofertën online, për ti parë produktet nga sektori i veglave të punës, elektrikës, pajisjeve shtëpiake, materialeve meremetuese dhe të ndërtimit, duke ndjekur këtë link: https://goo.gl/AmtuW2

ZBRITJE SEZONALE ⬇️

Java e marakliveNga data 1 deri me 7 tetor 2018Shfleto online:https://goo.gl/E4hCun#baushembull #baumarket

Gepostet von Bau Market am Freitag, 28. September 2018

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë