Sot nisi ndërtimi i autostradës Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë

Sot nisi ndërtimi i autostradës Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë

Nën organizimin e Ministrisë së Infrastrukturës, sot u mbajt ceremonia e inaugurimit të fillimit të punimeve për ndërtimin e autostradës Prishtinë – Gjilan – Dheu i Bardhë.

Al Trade sh.p.k. në fund të ceremonisë bëri minimin e parë si shenjë për fillimin e punimeve në këtë autostradë.

Al Trade në konsorcium me kompaninë Salilari kanë nisur punimet për ndërtimin e autoudhës A7.1 – kryqëzimi në disnivel A6/A7.1 (Banullë) – Dheu i bardhë – LOT 7,

Gjatësia e trasesë 3050 metra
Nr. i Prokurimit: 205-17-2586-5-11

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë