Java e maraklive në çmime të lira

Duke filluar nga data 5 deri me 11 Mars, Bau market ofron për klientet e vet, javën e maraklive në çmime të lira.

Si lider në ofrimin e një game të gjerë të produkteve dhe unik në vend, Bau Market mbetet zgjedhja më e mirë dhe më e favorshme.

Shtëpia e secilit nga ne ka nevojë të vazhdueshme për riparime të llojeve të ndryshme. Duke marrë parasyshë këtë fakt, Bau Market vjen me ofertën për 40 produkte që do të ringjallin pamjen e shtëpisë tuaj dhe do e bëjnë atë edhe më funksionale.

Produktet që ne ofrojmë gjatë kësaj zbritjeje javore, janë produkte që i përshtaten kërkesës dhe nevojave të secilit individ. Në Bau Market gjeni produkte për ambiente shtëpiake, kuzhine, dhomë dite, banjo, produkte për ndertimtari etj. Këtë javë, në Bau Market i mirëpresim të gjithë maraklite e gjërave kualitative, e juve ju mbetet vetëm të vizitoni marketet tona.

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë