Stadiumi i Futbollit të Prishtinës merr pamje të re

Stadiumi i Futbollit të Prishtinës merr pamje të reStadiumi i futbollit Prishtina merr pamje shumë të bukur, fusha e punuar sipas standardeve europiane, bari është i nivelit shumë të larë dhe nuk dallon nga stadiumet më të mëdha në Europë.


Inspektor të lartë të UEFA-së për infrastrukturë kanë mbikëqyrur dje punimet ne stadiumin e Prishtinës të cilët janë ndar të kënaqur me atë që kanë parë dhe me punën qe po bën kompania Al Trade

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë