Shënohet avancim i ndjeshëm në aftësimin profesional në shkollën Bau Academy

Që aktivitetet praktike në shkollën e mesme profesionale Bau Academy janë të një standardi të lartë, dëshmojnë edhe të arriturat […]

Lexo më shumë

Vend i lirë pune

Pozita: Mirëmbajtëse e Pastërtisë Shkollë e Mesme e Lartë Profesionale: Bau Academy sh.p.k Lokacioni i punës: Në objektin e shkollës […]

Lexo më shumë

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë