Pozita Analist/e Blerjeve Kompania Bau Market Sh.p.k Raporton Menaxherit të Furnizimeve Lokacioni primar i punës Në zyret e Bau Market […]

Lexo më shumë

Bau Market në bashkpunim me organizatën Let’s Do It Kosova mbështetë fushatën “Ta pastrojmë Kosovën”

Bau Shembull Bau Market në bashkpunim me organizatën Let’s Do It Kosova mbështetë fushatën “Ta pastrojmë Kosovën” Nismës “Ta pastrojmë […]

Lexo më shumë

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë

Brendet