Java e mundësive në Bau Academy

Bau Academy hap dyert për prezantimin e shkollës, kushtet dhe mundësitë e shkollimit

Bau me Banesë

Hyr në lojë për njërën nga tri banesat që dhurohen këtë vit! Anëtarësohu në kartelën e zbritjes Bau Card dhe hyr në lojë për çdo blerje në vlerë prej 20 Euro.

Zbritje në brendin Lambario

Zbritja vlen nga data 14 deri me 20 maj

Qendresa Resort

Villa në shitje
Brezovicë

Banesa në shitje

Veranda F2 - Skenderaj
Veranda Q3 - Drenas
Veranda B2 - Drenas

Lajmet

Publikimet

Kompanitë tona

Al Trade Holding

-Ndërtimtari e lartë
-Ndërtimtari e ulët
-Bazat për prodhimin e betonit

Bau Market

-Rrjeti i qendrave tregtare për shitjen e materialeve ndërtimore

Bau Academy

Shkolla e Mesme e Lartë Profesionale me partneritet Gjermano-Kosovar

Polar Light

-Fabrika për prodhimin e ndriçimit LED

Bau Block

Fabrika për prodhimin e produkteve nga argjila

Bau Mineral

-Baza për përpunimin e të gjitha fraksioneve të zhavorrit
-Baza për prodhimin e betonit
-Baza për prodhimin e asfaltit

Aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqëse të ndërtimit dhe tregtisë me materiale ndërtimore e njohur për shërbimet e saja profesionale me cilësi të lartë